Over mij

Ik ben Astrid van Tilborg. In de dertig jaar dat ik als leerkracht werkte, heb ik veel van mijn creativiteit kunnen gebruiken. Ik voelde de drang om me daarin meer specifiek te ontwikkelen. Gedreven door enthousiasme nam ik in 2000  schilderles en ontdekte al snel dat daar mijn passie lag. Aanvankelijk schilderde ik met acrylverf, maar na een aantal jaar kreeg olieverf mijn voorkeur. Ik schilder figuratief en gebruik in mijn  schilderijen verschillende technieken.

Het schilderen is een passie van mij geworden, ik word enthousiast als ik erover ga praten en vind het geweldig dit op anderen over te brengen. 

Sinds 2012 geef ik schilderlessen aan volwassenen. De reacties van de cursisten zijn geweldig! Vaak wordt er geroepen: “Ik kan niet schilderen”, maar meestal is iedereen weer verbaasd over zijn of haar kunstwerk. 

Schilderen is een belangrijk deel van mijn leven, ik vind het fijn en bijzonder dat mijn werk anderen kan raken. Ik geniet van de energie die het schilderen mij geeft en de kunst om dit te mogen doorgeven.